Skip to content
Logo Klaver Vier (500x150) v27112022
Menu
Missie & Visie

Missie

LW Groeien naar Geluk is een kleinschalige organisatie die aansluit op de behoeftes van mensen met of zonder een beperking en/of psychische problematiek. Mijn persoonlijke missie is voor de hand liggend; ik wil anderen iets bieden waar ik zelf een aantal jaar geleden erg de behoefte aan zou hebben gehad. Een organisatie en werkwijze die aansluit op de behoeftes en wensen van een persoon. Iemand die naast je staat en je helpt jezelf te ontdekken, zodat je uiteindelijk krachtig genoeg bent om zelfverzekerd op je eigen benen te staan.

Ik bied persoonlijke begeleiding op maat, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Of je nu te maken hebt met autisme, depressie, burn-out, hoog gevoeligheid, een verstandelijke beperking of andere psychische problemen, of simpelweg vastloopt in je leven, werk of studie, ik sta voor je klaar. Zolang je gemotiveerd bent om hulp te ontvangen of veranderingen aan te brengen, ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou mogelijk is.

Ik werk volgens een holistische aanpak, waarbij ik kijk naar de persoon in zijn geheel. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de mentale, emotionele, fysieke en spirituele aspecten in jouw leven. Door middel van gesprekken, trainingen en eventuele opdrachten bied ik ondersteuning en begeleiding. Samen gaan we op zoek naar jouw krachten, talenten en mogelijkheden, zodat je meer zelfvertrouwen en veerkracht ontwikkelt.  

Ik vind het belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin jij jezelf kunt zijn en je open kunt stellen. Ik bied een luisterend oor zonder oordeel. We werken samen toe naar zelfreflectie en zelfontwikkeling, zodat je steeds meer inzicht krijgt in je eigen patronen, gedachten en gevoelens. Mijn doel is om mensen te helpen groeien naar geluk, op hun eigen tempo en op hun eigen manier. Ik ben van mening dat iedereen het recht heeft om een gelukkig leven te leiden, ongeacht hun beperking of psychische problematiek.

 

Visie

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen behoeften en manier van zijn. Als begeleider is het mijn taak om een plan te vinden dat aansluit op de individuele behoeften. Vaak hebben mensen in het verleden gebeurtenissen meegemaakt die hebben geleid tot bepaalde overtuigingen. Om deze overtuigingen zijn patronen ontstaan die ervoor kunnen zorgen dat iemand het contact met zichzelf verliest. Om deze gevoelens te vermijden, kunnen mensen zichzelf beschermen met coping mechanismen, waardoor ze vast blijven zitten in een vicieuze cirkel.

Het is belangrijk dat jij je eigen cirkel doorbreekt door jezelf beter te leren kennen, te begrijpen waar je momenteel staat en te weten waar je graag naartoe zou willen groeien. Hoe fijn zou het zijn om alle maskers af te kunnen leggen en de meest authentieke versie van jezelf te worden.  

Als begeleider ondersteun ik jou bij het versterken van je eigenwaarde en zelfkennis. Het is belangrijk dat je kennis verkrijgt over hoe het lichaam en de geest werken en hoe deze met elkaar in verbinding staan. Ik ondersteun je in het durven luisteren naar je intuïtie en gevoel, ook als je hierbij niet voldoet aan de verwachting van een ander. We kijken samen naar jouw gedrag, patronen en overtuigingen, ik help je om je grenzen te kunnen herkennen en te bewaken en motiveer jou op de momenten dat doorzettingsvermogen en discipline vereist zijn. Om te kunnen groeien naar geluk, zijn deze elementen van groot belang.

footer