Skip to content
Logo Klaver Vier (500x150) v27112022
Menu
Profielfoto Loraine nieuw (website.2)

Loraine Wilpstra

Mijn naam is Loraine Wilpstra. Ik heb een vrij actief leven, hou van sporten, met mijn hond wandelen, leuke dingen doen en van hard werken.

Mijn omgeving omschrijft mij als een geduldige en gevoelige harde werker die weet wat ze wil en niet bang is om hier voor te gaan staan. Andere kenmerken van mij zijn: open, sociaal, oplettend, geordend, nuchter, stabiel, planmatig en solide. Ik kan goed inschatten wat iemand nodig heeft, vind een goede en duidelijke communicatie van beide kanten erg belangrijk en hou ervan om mensen te begeleiden met gepaste humor.

 

Door mijn persoonlijke ervaringen heb ik geleerd hoe essentieel het is om zelfbewust te zijn, je grenzen aan te geven en je emoties goed te begrijpen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn inzichten en ervaringen anderen kunnen helpen om ook dit bewustwordingsproces te doorlopen. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het streven naar geluk. Het is mijn doel om anderen te helpen bij het ontdekken van zichzelf en het vinden van hun eigen weg naar geluk.

 

footer