Skip to content
Logo Klaver Vier (500x150) v27112022
Menu
Profielfoto Loraine nieuw (website.2)

Loraine Wilpstra

Ik ben Loraine Wilpstra en woon samen met mijn vriend en Labrador Skip in Hoogezand. Ik heb een vrij actief leven, hou van sporten, met mijn hond wandelen en van hard werken. 

Mijn omgeving omschrijft mij als een geduldige en gevoelige harde werker die weet wat ze wil en niet bang is om hier voor te gaan staan. Andere kenmerken van mij zijn: open, sociaal, oplettend, goed analyseren en relativeren, geordend, nuchter, stabiel, planmatig, solide. 

Ik kan goed inschatten wat iemand nodig heeft, vind een goede en duidelijke communicatie van beide kanten erg belangrijk en hou ervan om mensen te begeleiden met gepaste humor. 

Een aantal jaar geleden heb ik zelf de gevolgen ervaren toen ik mijn grenzen niet aan gaf. Om die reden ben ik me erg bewust van mezelf en probeer ik mezelf constant in de gaten te houden wanneer ik het gevoel krijg dat ik niet in contact ben met mezelf. Ik probeer te luisteren en handelen naar mijn gevoel en draag dit ook over naar de ander. Wanneer je je bewust bent van je eigen overtuigingen en patronen kun je deze zelf herkennen en doorbreken. 

De laatste jaren heb ik mezelf steeds beter leren kennen en ook geleerd steeds beter mijn grenzen te herkennen en bewaken De persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt zijn kenmerkend voor de persoon die ik nu ben en het werk wat ik doe. Precies om deze reden zou ik graag mensen willen helpen om zich zelf beter te leren kennen en te helpen om te groeien naar geluk. 

 

footer