Skip to content
Logo Klaver Vier (500x150) v27112022
Menu
klaver
samen

Begeleiding op Maat

Begeleiding op maat is maatwerk op de vlakken waar dit nodig is en het begeleiden op levens brede onderwerpen. JIJ bent het vertrekpunt en de leefwereld van jou staat centraal!

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom het zo moeilijk is om je goede voornemens na te komen? Waarom die stemmetjes in je hoofd je steeds weer van je doelen afhouden en je laten twijfelen? Waarom je vast blijft zitten in oude gewoonten en patronen, zelfs als je eigenlijk iets anders wilt? Vaak saboteren we onszelf zonder het door te hebben, waardoor we niet het succes en geluk bereiken waar we eigenlijk naar opzoek zijn. Het is tijd om die saboteurs in je brein aan te pakken en te ontdekken wat je werkelijke potentieel is.

Door middel van coaching en begeleiding kan ik je helpen om je eigen kracht en potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar leven vorm te geven op een manier die bij hen past. Samen gaan we werken aan het versterken van je zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positieve mindset. Ik zou je graag willen helpen om jouw innerlijke criticus te overwinnen en je eigen talenten en kwaliteiten te omarmen. Door bewustwording en persoonlijke groei kunnen we samen stappen zetten richting een leven dat voldoening en geluk brengt.

Daarbij kan ik je inspireren om deel te nemen aan de maatschappij op een manier die voor jou betekenisvol is, je stimuleren en begeleiden bij het nemen van actie en het maken van keuzes die jou dichter bij je doelen en dromen brengen. Zodat je (weer) in jezelf kunt geloven, je gevoel leert te vertrouwen en meer levensenergie kan ervaren. Samen kunnen we werken aan het creëren van jouw ideale leven.

Het is belangrijk om zelfreflectie te ontwikkelen en eventuele interne problemen aan te pakken, zelfs als de wereld om je heen goed georganiseerd lijkt. Mensen doen vaak aan symptoombestrijding omdat ze meestal directe verlichting willen van de ongemakkelijke of pijnlijke symptomen. Het is niet genoeg om slechts de symptomen te bestrijden. De onderliggende oorzaken moeten aangepakt worden om blijvende verandering te bewerkstelligen. Dit kan inhouden dat je diepgewortelde emoties moet helen of bepaalde gedragspatronen en overtuigingen moet veranderen. Het is een proces dat tijd en inzet vergt, maar uiteindelijk zal het je helpen om innerlijke rust en harmonie te vinden.

We gaan op zoek naar de oorzaak in jezelf. Wat maakt het dat jij je nu zo voelt? We kijken o.a. naar wat voor jeugd je hebt gehad, hoe je opvoeding is geweest, hoe je naar jezelf en naar de ander kijkt, welke overtuiging jij jezelf in het verleden hebt opgelegd en wat voor patronen en gedrag je hierdoor hebt gecreëerd. 

Mijn trainingen zijn gericht op het stimuleren van zelfreflectie, het herkennen van je innerlijke criticus, het verkennen van je innerlijke drijfveren en het ontdekken van je passies en doelen. 

Of je nu op zoek bent naar meer rust en plezier in je leven, een goede balans tussen inspanning en ontspanning, persoonlijke ontwikkeling op bepaalde vlakken, levensloop begeleiding of het overwinnen van angsten en obstakels in jouw leven. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.