Skip to content
Logo Klaver Vier (500x150) v27112022
Menu
klaver
samen

Begeleiding op Maat

Begeleiding op maat is maatwerk op de vlakken waar dit nodig is en het begeleiden op levens brede onderwerpen. JIJ bent het vertrekpunt en de leefwereld van jou staat centraal! 

Ik wil je graag helpen door simpelweg met je in gesprek te gaan en dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Om samen inzichten te verkrijgen over wat je graag zou willen in het leven en hoe je dit zou kunnen bereiken. Wat hier voor nodig is en wie hier aan bij kunnen dragen. 

Door jou te inspireren en te stimuleren op het gebied van ontwikkeling, de autonomie, je eigen veerkracht en het deelnemen aan de maatschappij waardoor jij weer in jezelf gaat geloven, je gevoel weer leert te vertrouwen en meer (levens)energie ervaart. Ik wil mensen graag laten inzien dat ze hun eigen leven kunnen creëren. 

Je kunt de wereld om je heen namelijk nog zo goed op orde hebben, maar als er binnen in jezelf iets zit wat gezien en geheeld wil worden kun je nog zo hard je best doen met symptoombestrijding maar uiteindelijk haalt het je vanzelf weer in. Net zolang totdat je goed naar jezelf gaat kijken en alles tot in de kern binnen in jezelf op lost. 

We gaan op zoek naar de oorzaak in jezelf. Wat maakt het dat jij je nu zo voelt? We kijken o.a. naar wat voor jeugd je hebt gehad, hoe je bent opgevoed, hoe je naar jezelf kijkt, hoe je naar de ander kijkt, welke overtuiging jij jezelf in het verleden hebt opgelegd en welke patronen je hierdoor hebt gecreëerd.  

Ik geef trainingen die jou kunnen helpen bij jouw ontwikkelingsproces, die je aan het nadenken zetten en die je inzichten geven over je levensloop. Door vraag verhelderende en coachende gesprekken te voeren wil ik je helpen om jezelf weer te leren kennen, te worden wie je diep van binnen bent en te groeien naar geluk. 

Op deze manier wil ik jou graag helpen om innerlijke rust te ervaren en volledig in je kracht te staan. Ik wil samen met jou kijken hoe we tot een gezonde leefstijl kunnen komen, waardoor jij (weer) volop van het leven kan genieten. Beweging, voeding, positieve mindset en ontspanning staan hierbij centraal. Wanneer jij je bewust bent van je leefstijl, gedachtes en patronen kun je dit voor je laten werken.